Kohouti podruhé zdolali karlovarské energetiky. Play-out začalo dobře

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 6.3.2015

Výhra po samostatných nájezdech. HC Energie Karlovy Vary vs. HC Olomouc 3:4. Bodově to bohužel není totéž jako výhra v základní hrací době, zvláště když soupeř, o jehož dostižení nám jde nejvíc, bral bod za remíru v základní šedesátiminutovce, ale pořád je to výhra. Psychicky vzpružení Kohouti jdou do dalších bojů. V neděli je od 17 hodin čeká Liberec. Snad bude v plecharéně více než nějaké tři tisícovky diváků. 

Pokud jde o utkání na západě Čech, byly to skutečně nervy. Mora nastoupila do zápasu s kuráží a vůlí uspět. V šesté minutě se také dostala do vedení, když Tomáše Závorku překonal Jiří Řípa. Jenže neutekla ani minuta a bylo srovnání, díky gólu Martina Barteka. V 11. minutě David Hruška otočil skóre ve prospěch karovarského týmu. První třetina skončila stavem 2:1 pro Karlovy Vary. Hned na začátku prostřední třetiny bylo ještě hůř. Druhou branku v přesilovce vstřelil ani ne minutu po začátku třetiny opět Bartek. Mora se ale nepoložila. Následovaly desítky sekund, v nichž musel karlovarský divák nevěřícně žasnout. S přičiněním zmatkující domácí obrany se totiž v rozmezí 22. a 24. minuty trefil Dávid Buc a bylo srovnáno. Kdo však po těchto divokých třech minutách čekal  další gólový kolotoč, byl zklamán. Gól už nepadl nejen v druhé, ale ani v závěrečné třetině. Karlovy Vary přitom měly v polovině utkání možnost hrát dokonce v pěti proti třem, Mora krátce před koncem poslední třetiny zase vstřelila gól, jenže do branky dostal útočící Jan Knotek s pukem i gólmana Závorku, takže sudí po krátké poradě branku neuznali.

V prodloužení na tom byli lépe hosté, jenže neproměnili ani jednu z několika šancí. Následovaly tedy samostatné nájezdy. Po prvních třech sériích byl stav 1:1. Nakonec padlo rozuzlení až v sedmé sérii, kdy Rostislav Marosz proměnil už potřetí za sebou, zatímco Stanislavu Balánovi se to nepovedlo. HC Olomouc tak veze na Hanou dva body, jenže na spásnou druhou příčku minitabuilky playout pořád ještě ztrácí sedm bodů. Kohouti ovšem prokázali už podruhé za sebou, že schopnosti i vůli k úspěchu mají. Teď tak musí pokračovat i v dalších utkáních a věřit, že Karlovým Varům tolik štěstí přát nebude. "Získali jsme dva body, stále žijeme. Budeme bojovat dál," uvedl po zápase trenér Jan Tomajko. Nic jiného od Kohoutů fanoušci ani nečekají.  

Třetiny 2:1,1:2, 
Branky a nahrávky: 7. Bartek (Zadražil, Duda), 11. D. Hruška (Balán, Vachovec), 21. Bartek (Sičák) – 6. Řípa (Houdek, Kucharczyk), 22. Buc, 24. Buc (Knotek), rozh. náj. Marosz. Rozhodčí: Fraňo, Šindler – Brejcha, Suchánek. Vyloučení: 3:6. Využití: 1:1.V oslabení: 0:0. Diváci: 3586 . Střely na branku: 38:36

Foto: HCO/Jan Čech


Komentáře

purchase lipitor pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg without prescription</a> lipitor 40mg generic