Tři body ze Znojma. Sigma upevňuje pozici v čele FNL

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 15.3.2015

Tři body z půdy kvalitního soupeře, to se cení. Fotbalisté Sigmy vyhráli na stadionu 1. SC Znojmo 2:1 a v pozici, zaručující návrat do 1. ligy, mají už náskok deset bodů. Zvětšil se i jejich odstup od druhého Varnsdorfu, který dnes jen remizoval se Žižkovem. 

Sigma si znovu zopakovala, že dovede vyhrát i takový zápas, v němž nejprve sama inkasuje. To se přihodilo už ve 4. minutě, když poté, co Hanáci od první chvíle drželi míč, podniklo Znojmo první nečekaný protiútok a z něj chytře skóroval Tomáš Okleštěk. Sigma se nepoložila a podobně jako v zápase s Varnsdorfem hrála dál svou hru. To se vyplatilo a tak ve 23. minutě novopečený kanonýr Václav Vašíček srovnal. Sigma bojovala dál, a když už to vypadalo, že poločas skončil remírou, zahrával Jakub Petr trestný kop na samé hranici velkého vápna. Navrátilci Petrovi to sedlo a krásnou ranou přehodil zeď, míč se odrazil od břevna a zapadl za brankovou čáru v místech, kde znojemský brankář Ilizi ke své smůle v tu chvíli nestál. Ve druhém poločase měla opět více ze hry Sigma, Jan Navrátil orazítkoval tyč, ale gól už nepadl. 

V sobotu 21. března od 15 hodin uvidí Andrův stadion atraktivní utkání s Opavou. Buďte při tom. 

 

1.SC Znojmo – SK Sigma Olomouc 1:2 (1:2)

Branky: 4. Okleštěk – 23. Vašíček, 45. Petr. Rozhodčí: Zelinka – Hájek, Antoníček. ŽK: Odehnal, Lacko – Kušnír, Houska. Diváci: 934.

SK Sigma: Reichl – Kušnír, Rajnoch, Šindelář, Vepřek – Navrátil (87. Javůrek), Houska, Cana, Ordoš (76. Zahradníček), Petr (86. Bystroň) – Vašíček. Trenér Leoš Kalvoda

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)