Sigma splnila povinnost. Z Mostu veze tři body a drží dobrou pozici

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 12.4.2015

Zlepšeným výkonem se prezentovala olomoucká Sigma těm asi patnácti věrným fanouškům, kteří nelitovali času a peněz a vydali se v krátké době na další dlouhý výlet za svým klubem. V Mostě si Sigma s tamním Baníkem 1909 poradila a vyhrála 2:0

Mostečtí v utkání potvrdili, že jsou zaslouženě na sestupové příčce a že nikoliv náhodou v jarních kolech ještě nebodovali. Sigma sice nepředvedla kdovíjak oslnivý výkon, ve srovnání s posledním utkáním v Ústí nad Labem však byla Modrá lavina fotbalovější, hladovější po gólu a také v defenzivě působila natolik jistým dojmem, že to muselo v hráčích Mostu vyvolávat pocity marnosti. 

O góly Olomouce se postarali sváteční střelci Tomáš Zahradníček a Jan Javůrek. Zahradníček zvládl v 16. minutě zpracovat centr Jana Rajnocha a parádně mazácky přehodil mosteckého gólmana Divkoviče. Sigma měla zřetelnou převahu, branku ale vstřelit nedokázala, což byla s ohledem na "kvalitu" hry domácích borců docela škoda. Most se sice nedokázal dostat do žádné solidní šance, jenže z minulého kola Sigma dobře ví, co může napáchat jedna jediná smolná chyba, které se v Ústí přihodila Michalu Reichlovi. Ve druhém poločase měli hosté stále hru pod kontrolou, několikrát se už zdálo, že se jejich vedení navýší, ale Most se kupodivu stále držel ve hře, ať už díky gólmanovi, nebo některému z obránců, jako v 82. minutě Avdič, který z prázdné brány vykopával šikovný Rajnochův lob. Do sítě se nedostala ani střela kanonýra Plška, který běžel sám na bránu. Zaslouženou druhou branku přidala Sigma až v samotném závěru utkání, pár okamžiků když už přečkala jedinou vážnou šanci Mosteckých v 86. minutě. Jan Javůrek se vydal na sólo a míč poslal do brány mezi skulinou mezi nohama mosteckého gólmana.   

V příštím kole jede Sigma znovu ven, tentokrát do Vlašimi, kde sehraje utkání v sobotu od 17 hodin. Olomouc má zatím v čele tabulky 48 bodů a líbivé skóre 49:18. To kromě jiného znamená, že v jednom utkání Sigma v průměru vstřelila 2,23 a inkasovala jen 0,82 gólu. Mohlo by jí to tak vydržet i do dalších, samozřejmě že prvoligových ročníků...  

Branky: 16. Zahradníček, 90. Javůrek. Rozhodčí: Příhoda – Kotík, Dobrovolný. ŽK: Divkovič – Reichl. Diváci: 450. SK Sigma: Reichl – Hála, Rajnoch, Šindelář, Vepřek – Zahradníček, Houska (82. Plšek), Bystroň, Ordoš, Schulmeister (55. Chorý) – Petr (76. Javůrek).

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy lipitor online <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 20mg</a> order atorvastatin 40mg pills