Dnes budou na prodej vstupenky na EURO

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 22.4.2015

Další vlna prodeje vstupenek na utkání šampionátu fotbalistů do jednadvaceti let začne dnes v 18 hodin. Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let hostí od 17. do 30. června hostí Česká republika, mimo jiné také Olomouc a Andrův stadion.

Další uvolnění vstupenek odstartuje ve středu přesně v 18:00 na oficiálním webu turnaje www.u21euro2015.cz. "V této souvislosti je také nutné vzít na vědomí, že o vstupenky na zvláště exponovaná utkání je mimořádný zájem a liší se také kapacita jednotlivých stadionů. Tomu může odpovídat i aktuální nabídka vstupenek na oficiálním webu ME," vysvětluje mluvčí organizačního výboru šampionátu Ondřej Lípa. 

Nadále platí, že jedna osoba může zakoupit maximálně čtyři vstupenky na každé vybrané utkání. Zájemce musí při nákupu uvést jméno a příjmení, datum narození a číslo občanského průkazu, či cestovního pasu. Totožné údaje musí dodat také o svých „hostech“, kteří zmíněné vstupenky využijí.

ME ve fotbale do 21 let hostí stadiony v Praze v Edenu a na Letné, Olomouci a Uherském Hradišti. V Olomouci se budou hrát utkání Itálie - Švédsko (18.6.), Anglie - Švédsko (21.6.), Anglie - Itálie (24.6.) a semifinále 27. 6. 

Autor: 
(mb)