Další výhra a zasloužené tři body pro Sigmu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 25.4.2015

FC MAS Táborsko by měl dle tabulky být dost silným soupeřem, dnes v podvečer ale na Andrově stadionu příliš nepřesvědčil. Sigma Olomouc vyhrála 4:0, a jestli měli hosté nějakou šanci na úspěch, bylo to jen v krátké fázi druhého poločasu, kdy modrobílí poněkud vypadli z tempa a nehráli na doraz. S trochou štěstí v koncovce mohlo být konečné skóre ještě výrazně vyšší. Větším nepřítelem pro Sigmu a pro fotbal byl spíše sudí Zbyněk Proske, který dnes opravdu neměl svůj den. 

Sigma měla navrch od první minuty. Hosté se bránili, dlouhou dobu se jim ovšem dařilo úročné snahy Sigmy neutralizovat. Ve 14. a následně v 16. minutě měl ovšem táborský gólman Michal Toma velké štěstí. Nejprve lízla tyč branky střela Michala Ordoše, o dvě minuty později střílel razantně nejprve Martin Hála a pouze vyražený míč posílal znovu na bránu Jakub Petr. Diváci už sice vstávali ze sedaček, gól z toho ale nebyl, balon takřka z brankové čáry vykopával jeden z obránců. Také agilní Jan Navrátil se stále snažil uspět, ve 32. minutě se mu ale nepovedlo přehlavičkovat Tomu. Ve 36. minutě se už ale nevysoký útočník prosadil; Hála z boku poslal míč do vápna Vašíčkovi, ten, ač těsně bráněn, poslal míč dopředu, po odražení se jej konečně zmocnil Honza Navrátil a díky střele do odkryté části brány rozjásal 2800 diváků. Ve čtyřicáté minutě vyslal krásnou střelu kousek nad Václav Vašíček, v poslední minutě první půle mohl podruhé skórovat Navrátil, když z úhlu sice překonal brankaře, střela ale těsně minula pravou tyč.  

Do druhého poločas nastoupili hosté se snahou využít situace, kdy ze všech šancí padla jen jediná branka, a sebrat Sigmě její těsné vedení. Modrobílí na nějakou dobu trochu zvolnili tempo, záloha nehrála, jak by měla, a hned z toho byly dvě nadějné šance Táborska. Nejprve Džafič v přímého kopu jen o kousek minul šibenici Reichlovy branky a v 56. minutě Šimlova bomba roztřásla pravou tyč domácí brány. Snahu Džafiče o dorážku zmařil obětavě Michal Vepřek. Od té chvíle se ale Sigma znovu rozela a hosty už do velkých šancí nepouštěla. Krásné chvíle nastaly v 63. minutě. Václav Vašíček nejprve napálil míč do míst, kde stál gólman Toma, ten ovšem pumelici jen vyrazil, balon se po chvíli přes Navrátila a Housku dostal znovu k Vašíčkovi a ten nádhernou střelou z otočky vymetl roh brány hostí. Na hře Sigmy byla po zvýšení náskoku patrná úleva, takže se nikdo nedivil tomu, když jen čtyři minuty po druhém gólu proběhla krásná gólová akce. Začala rychle rozehraným autem a po ose Houska - Navrátil - Ordoš putovala za záda hostujícího brankaře, který poté vypadal, že by ze všeho nejraději požádal o vystřídání. O tři minuty později prokázal Michal Ordoš, že má velikou chuť skórovat, střele do šibenice však k úspěchu chyběly centimetry. V 76. minutě si vystřídavší Jakub Plšek tak dlouho hrál ve vápně se zoufalou obranou hostí, až se míč z klubka hráčů dostal k volnému Janu Navrátilovi a ten slavil svůj druhý gól v utkání. 

Vydařené utkání skončilo 4:0 a Sigma dál pokračuje v jízdě za návratem do ligy. V příštím kole vyráží do Kolína. 

Branky: 36. a 76. Navrátil, 63. Vašíček, 67. Ordoš. Rozhodčí: Proske – Kožár, Fišer. ŽK: Bystroň, Ordoš – Javorek.Diváci: 2809.
SK Sigma: Reichl – Hála (73. Kušnír), Bystroň, Šindelář, Vepřek – Navrátil (78. Javůrek), Houska, Cana (61. Plšek), Ordoš, Petr – Vašíček. Trenér Leoš Kalvoda. Asistent Pavol Mlynár.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

order lipitor 20mg generic <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 80mg generic</a> buy lipitor 10mg pills