Pohár pro evropské šampiony je tady. Přijďte se s ním seznámit

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 26.4.2015

Pohár pro vítěze šampionátu Euro U21, který se bude hrát i v Olomouci, je zde. Od 14 hodin bude pohár o hmotnosti 6 kilogramů, vytvořený ze skla a drahých kovů, vystaven v galerii Šantovka. A to samozřejmě není všechno, Trophy Tour, jak se akce jmenuje, obnáší i doprovodný program.

Focení s pohárem pro vítěze EURA U 21 doprovodí autogramiáda bývalého velkého hráče Sigmy a stříbrného medailisty z EURO U21 v roce 2000 Tomáše Ujfalušiho, a dnešních hráčů Sigmy a výběru do jednadvaceti let Davida Housky a Michala Reichla. S hráči i s pohárem se mohou fanoušci vyfotit. Součástí programu bude také soutěž o vstupenky, o něž je v Olomouci opravdu mimořádný zájem. 

Evropský šampionát do jednadvaceti let se letos v červnu koná poprvé v historii v České republice. Ve dnech 17. až 27 června se odehrají v Olomouci tři zápasy základní skupiny a jedno semifinálové utkání. Další zápasy se hrají v Praze a na stardionu v Uherském Hradišti. Olomoucký Andrův stadion a tréninkový stadion v Řepčíně kvůli šampionátu prošly nákladnou rekonstrukcí a modernizací. 

Fotogalerie: