Užijte si nový týden. S REJem, muzikou i králem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 30.6.2014

Máme před sebou nový týden, první prázdninový. Od rána prší, takže nálada nic moc... leč do školy se tak jako tak nemusí, a kdo odjíždí k moři, tomu může být hanácké deštivo celkem ukradené. Nám, kteří zde zůstáváme, ale také svítá naděje na nějakou tu zábavu a povyražení.  

Co nás tento týden kromě proměn počasí čeká? V Olomouci otevřou ve čtvrtek jeden a půl kilometru nové cyklostezky. Nedávno se otevírala jiná, mezi Olomoucí a Šternberkem, a pravidelnému čtenáři regionálního tisku to musí připadat, že se cyklostezky rozrůstají snad každý měsíc. Přesto od určitých lidí neustále slyšíme stesky na to, že je cyklistům v Olomouci zle. Čert ví, jak to tedy je - každopádně si mohou ti nespokojení přijít ve čtvrtek postěžovat na sídliště Povel, na kolech a koloběžkách je tam budou čekat radní. 

Začínají Olomoucké kulturní prázdniny. V úterý se v 16,30 na Horním náměstí představí novodobá americká Janis Joplin, Dana Fuchs se svou kapelou. Po operní divě Elině Garanča s jejím jasným zvonivým hlasem z minulého týdne bude Dana Fuchs s drsným chraplákem zajímavou obměnou. omu by byla tato drsná žena málo, může se vydat kterýkoliv večer do Konvktu na Olomoucké barokní slavnosti. Spokojenost zaručena, garantujeme... 

No a ten, komu nevoní koloběžka ani koncerty na náměstí a raději cosi na lidovou notu, může vyrazit v neděli kousek za Olomouc. Hodinu a půl po poledni budou nedělní Doloplazy svědkem další tradiční Jízdy králů...

Tož, nevypadá ten týden špatně. 

Autor: 
(mb)

Komentáře

buy lipitor tablets <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 80mg online cheap</a> lipitor 20mg pill