Další kousek Olomouce spadl. Naštěstí jen omítka

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 2.7.2014

Dnes ráno se jen shodou šťastných okolností nestalo nic tragického v Ostružnické ulici. Z jednoho domu zde totiž odpadl poměrně velký kus omítky, po chodníku v tu chvíli nasštěstí nikdo nešel. Po pádech kusů atik v letech 2011 a 2012 jsou Olomoučané na podobné případy už docela hákliví.

Místo nejprve ohlídali městští strážníci, přivolaný majitel  domu pak označil na chodníku místo, kde to pro chodce není bezpečné. Podle lidí z okolí i podle viditelné montážní pěny ve zdivu už byla atika domu opravována, přesto stěna neudržela váhu omítky a její část se zřítila.

Kontroly statiky mají na starosti majitelé nemovtostí, ti jsou také dle šéfky stavebního úřadu olomouckého magistrátu Evy Hyravé v první řadě odpovědní za technický stav své nemovitosti. Stavební úřad se těmito problémy zabývá na základně vlastních zjištění, případně i na podněty občanů. A my, kteří máme raději hlavu vcelku, tak raději chodíme středem ulice. Ještě že máme pěší zónu! 

Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin 80mg price <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 10mg online</a> lipitor 80mg canada