Vyhraje Olomouc další cenu?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 7.7.2014

Zatím se v pohodě drží na prvním místě. Olomouc coby "trendy destinace" v tuto chvíli vede s přehledem v internetové soutěži celostátní agentruy CzechTourism Destinacze2014. Pokud se na této pozici udrží i po skončení hlasování, znamená to pro město nejen příjemný pocit z vítězství, ale také dost důležitý bonus v podobě další propagace ze strany agentury CzechTourism, sami hlasující pak mohou vyhrát různé ceny.

Jak statistické údaje, tak rostý pohled do ulic Olomouce svědčí o tom, že je město v poslední době stále častěji vyhledávaným cílem turistů z různých koutů tuzemska i zahraničí. Přesto je samozřejmě každá další ropagace vítaným kamínkem do mozaiky vyhledávané a obecně oblíbené destinace. Díky akcím jako jsou letos mimořádně nabité Olomoucké kulturní prázdniny či třeba Olomoucké barokní slavnosti není třeba mít strach ani z toho, že by se zde návštěvníci v létě nudili. Máte-li tedy chuť podpořit Olomouc a současně zkusit štěstí, hlasujte zde http://www.destinacze2014.cz/. 

Fotogalerie: 

Komentáře

order lipitor 40mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 80mg pills</a> order lipitor 80mg online