Psí siláci v Olomouci napravovali reputaci

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 28.7.2014

Na sobotní procházku Olomoucí se vydalo zhruba osm desítek psů, budících svým vzezřením respekt. Sraz psů plemen bull se podle pořadatelů vyvedl nebývale. "Počítali jsme s účastí asi třiceti psů, nakonec se jich sešlo zhruba osmdesát a k tomu asi stovka lidí," uvedla za pořadatel Kateřina Jandová. Chovatelé těchto psů uspořádali akci proto, že se jim nelíbí, jak negativní tvář jejich oblíbené rase psů nasazují některé mediální výstupy.

Pochod Olomoucí se obešel bez problémů, což pořadatelé taképředem avizovali. "Všichni byli ukáznění, psi se mezi sebou snesli všichni, žádná rvačka ani jiný konflikt, jen se očuchávali a poznávali," popsala průběh setkání Kateřina Jandová. Podle dodatečných ohlasů se mnoho účastníků olomouckého setkání pochodu dalo dohromady a domlouvají se na společných venčení, psi si zde našli nové kamarády. Po této úspěšné premiéře hodlají pořadatelé přibližně za tři měsíce uskutečnit ještě jeden sraz s kratší trasou. "Chceme tento druhý sraz zkoordinovat s ostatními městy, abychom se domluvili celorepublikově a sešli jsme se v různých městech ve stejný čas v co největším počtu," doplnila Jandová. 

Chovatelé psů typu bull tvrdí, že některá média o těchto rasách informují zkresleně a vytvářejí falešnou představu krvelačných bestií, zatímco se jedná o plemena, vhodná do rodin s dětmi a podle mínění odborníků jde dokonce o nejvhodnější rasy pro canisterapii. S chovatelkou Kateřinou Jandovou připravujeme rozhovor. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy atorvastatin 10mg pills <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 20mg pills</a> order atorvastatin 10mg pill