U magistrátu teď dva týdny nepůjde zaparkovat a těžší to budou mít i chodci

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 18.10.2020

Pohyb kolem budovy magistrátu v Hynaisově ulici 10 (naproti zimnímu stadionu) v příštích dvou týdnech lehce zkomplikuje plánovaná oprava chodníků v Pöttingově ulici a části Hynaisovy. Kvůli rekonstrukci zde do 30. října nezaparkujete, ulice však zůstane po celou dobu průjezdná.

Oprava začne v pondělí 19. října a bude se týkat obou chodníků v ulici Pöttingova a části chodníku vedoucí k hlavnímu vchodu do budovy magistrátu v Hynaisově ulici. Pracovníci Technických služeb města Olomouce, kteří budou opravu provádět, chodníky a přilehlé obruby po celé ploše předláždí. Část konstrukčních vrstev upraví tak, aby umožňovala příjezd záložního agregátu k rozvodné skříni magistrátu.

Stavební práce v době oprav neumožní v Pöttingově ulici parkování, ulice by však po celou dobu měla zůstat průjezdná.

Zmíněná rekonstrukce bude stát necelých 370 tisíc korun.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg cheap</a> brand lipitor