S vodárnou už jedině na dálku. Vodárenská společnost zavřela klientské centrum

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 22.10.2020

Potřebujete řešit něco ohledně dodávky vody? Pak už jedině na dálku. Společnost MORAVSKÁ VODÁRENSKÁ, a.s. totiž dnes oznámila všem zákazníkům, že s platností ode dne 22.10.2020 v souvislosti s nepříznivým vývojem epidemiologické situace ve výskytu onemocnění COVID-19 a aktuálním nařízením vlády ČR uzavírá až do odvolání všechna svá ZÁKAZNICKÁ CENTRA pro osobní kontakt se zákazníky. Všechny své služby společnost poskytuje i nadále, ale pouze v bezkontaktním režimu.

Obdobné to je i s dalšími velkými firmami. Uzavření zákaznických center už oznámily například společnosti ČEZ, E.ON a další. 

  • Uzavřeny jsou všechny pokladny a nebude přijímána žádná hotovost. Platby je nutné realizovat jen bezhotovostním platebním stykem.
  • Žádosti o vyjádření mohou být zasílány elektronickou poštou, v tištěné formě lze dokumenty vhodit do připravené schránky před budovou společnosti.
  • Na webových stránkách www.smv.cz  jsou k dispozici ke stažení všechny potřebné formuláře a kontakty.
  • K vyřízení svých požadavků prosím využijte Zákaznické linky 840 668 668 a 601 276 276 nebo e-mailovou adresu zc@smv.cz, případně své žádosti zasílejte poštou na adresu:

MORAVSKÁ VODÁRENSKÁ, a.s.

Tovární 41, 779 00 Olomouc

Ilustrační foto: smv.cz

Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor medication <a href="https://lipiws.top/">brand atorvastatin 20mg</a> buy atorvastatin 80mg for sale