Centrum Olomouce bude týden bez tramvají

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 19.8.2014

Centrum Olomouce se opět bude muset po část prázdnin obejít bez tramvajové dopravy. V termínu od 23. do 27. srpna totiž bude v ulicích Masarykova a Třída 1. máje prováděna oprava tramvajové tratě. Rozsáhlé stavební práce si vynutí výluku tramvajového provozu v úseku Hlavní nádraží – Náměstí Hrdinů / Palackého. Podobné výluky jsou už tradičním letním koloritem Olomouce, protože stav tramvajové trati v této části středu města je dlouhodobě špatný.  

Změny v provozu:

Tramvajové linky č. 1 a 2 – budou nahrazeny tramvajovou linkou s označením U a pojedou po trase Nová Ulice – Náměstí Hrdinů – Neředín, krematorium a zpět dle jízdních řádů zveřejněných na jednotlivých zastávkách.

Tramvajová linka č. 3 – pojede ze zastávky Trnkova pouze na zastávku Náměstí Hrdinů a zpět. Výlukové jízdní řády budou zveřejněny na jednotlivých zastávkách

Tramvajová linka č. 4 – bude nahrazena linkou X4, která pojede v obou směrech přes Tržnici a Třídu Kosmonautů dle výlukových jízdních řádů zveřejněných na jednotlivých zastávkách.

Tramvajová linka č. 6 – nebude provozována.

Tramvajové linky č. 5 a 7 – budou vedeny ve svých trasách dle výlukových jízdních řádů zveřejněných na jednotlivých zastávkách.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

generic lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">order lipitor pill</a> lipitor oral