Kraj i město už vrací do provozu skoro všechny autobusové spoje

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 26.11.2020

Město i kraj plánují částečné nebo úplné obnovení veřejné hromadné dopravy. Změny začnou platit v pondělí 30. listopadu. Důvodem je postupné uvolňování vládních opatření a návrat žáků a studentů do škol. Dopravní podnik města Olomouce od konce měsíce obnovuje všechny posilové spoje autobusů.

„Z důvodu postupného uvolňování restriktivních opatření a návratu žáků a studentů do škol budou od pondělí 30. listopadu v pracovní dny realizovány všechny posilové spoje linek č. 11, 13, 15, 17, 18, 20, 21, 22 a 31. Nadále zůstává omezení provozu autobusových linek č. 12, 16, 19, 50 a 52, tramvajového provozu a náhradní autobusové dopravy X,“ upozornila Martina Krčová, mluvčí DPMO.

Do běžného režimu se na konci měsíce vrací spoje Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje. Kraj přislíbil, že rozsah dopravních služeb bude stejný, jako před vyhlášením nouzového stavu.

Dopravní podnik i Koordinátor integrovaného dopravního systému omezili školní spoje poté, co vláda uzavřela většinu školských zařízení. Vyhnuli se tak vysokým ekonomickým ztrátám, které by plynuly z neefektivní dopravy.

Zdroj: Dopravní podnik města OlomouceKIDSOK

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin online <a href="https://lipiws.top/">buy cheap generic atorvastatin</a> order atorvastatin 20mg for sale