V olomouckém aquaparku přibude na jaře nová atrakce: moderní 3D bludiště

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 27.11.2020

Olomoucký Aquapark nabídne od dubna svým návštěvníkům novou atrakci. V místech, kde se dnes nachází beachvolejbalové hřiště, chce vybudovat nové moderní 3D bludiště. Výhodou je, že bludiště bude přístupné i samostatně bez návštěvy Aquaparku přes přilehnou letní pokladnu!

Aquapark chce vybudováním rodinného outdoorového parku zvýšit svou konkurenceschopnost a nabídnout nejen svým návštěvníkům, ale i ostatním lidem z Olomouce a okolí, novou možnost vyžití nezávislou na změnách počasí. „Počítáme, že hřiště by mohlo mít využití 8 až 10 měsíců v roce. V minulých letech jsme realizovali ve vnitřním areálu několik úspěšných projektů, jako například mokrou dětskou hernu, nadstavbu wellness nebo rozšíření dětského koutku Akvárko. Revitalizace venkovního areálu ale nabídne možnost i lidem, kteří nejdou primárně do Aquaparku, nové hřiště bude možné využít i nezávisle na dalších službách našeho areálu,“ popisuje záměr ředitel Aquaparku Dalibor Přikryl.

Stavbu 3D bludiště zajistí společnost, která již má s realizací tohoto typu hřišť zkušenosti v jiných městech, např. v Hodoníně, Mostě nebo Mladých Bucích. Nová atrakce by měla v areálu Aquaparku stát už v dubnu. Aquapark za ni zaplatí necelých 6 milionů korun, další 2 miliony pak vynaloží na vybudování související drobné architektury jako je stánek s občerstvením, toalety, kryté posezení apod.

„Vedení Aquaparku nás průběžně seznamuje s plány na úpravy či revitalizaci areálu. Záměr stavby nového rodinného venkovního parku vítáme a věřím, že společnosti přinese kýžený efekt. V době, kdy o tržby bojuje takřka každý, jsem rád, že vedení Aquaparku přemýšlí ekonomicky a snaží se svou nabídku rozšířit tak, aby byl méně závislý na počasí. 3D Aktivity park bude využíván jako doplněk v době, kdy není tak vysoká poptávka po koupání, a v letních měsících jistě příjemně posílí atraktivitu venkovního areálu,“ říká primátor města Olomouce Mirek Žbánek.

Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 10mg pill</a> lipitor 10mg generic