V sobotu začnou jezdit tramvaje přes centrum až na Žižkovo náměstí!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 30.11.2020

Trvalo to dost dlouho, ale už je konec. Výluka tramvajové dopravy přes centrum v sobotu skončí. Tedy, aspoň částečně. Tramvaje budou jezdit od náměstí Národních Hrdinů na Žižkovo náměstí. Dál ještě nemohou, protože práce na novém mostě přes Moravu potrvají až do první poloviny roku 2022.  

Do pátku budou ukončeny stavební práce na opravě tramvajové trati v ulici 8. května. Od soboty 5. prosince se proto změní jízdní řády některých linek v tramvajovém a autobusovém provozu.

Poslední zastávkou tramvají bude Žižkovo náměstí, po vystoupení cestujících souprava na kolejové úvrati před Vrchním soudem přejede na opačnou kolej.   

TRAMVAJOVÝ PROVOZ

Linka č. 3 bude nově vedena v úseku Trnkova – Žižkovo náměstí a to v pracovních dnech v intervalu 12 min. a ve dnech pracovního klidu v intervalu 15 min.

Linka č. 5 bude vedena ve své trase v pracovní dny v intervalu 36 min., ve dnech pracovního klidu nebude provozována.

Jízdní řády ostatních tramvajových linek a celá organizace tramvajového provozu zůstávají beze změny.

AUTOBUSOVÝ PROVOZ

Linka X

Náhradní autobusová doprava nebude od 5.12 2020 provozována!

Linka č. 13

Pro zlepšení obslužnosti škol a firem v okolí Žižkova náměstí bude do linky nově vloženo několik spojů, které budou vedeny mezi zastávkami Hlavní nádraží – Envelopa. Posilový spoj ze zastávky Přichystalova bude uspíšen na odjezd v 7.17 hod.

Linka bude nadále provozována pouze v pracovních dnech.

Změněné jízdní řády budou uveřejněny na zastávkových označnících a na stránkách www.dpmo.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg for sale</a> order lipitor sale