Arcibiskup olomoucký Jan Graubner musel být hospitalizován v nemocnici

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 30.11.2020

Arcibiskup olomoucký Jan Graubner musel být hospitalizován v nemocnici. Důvodem je zhoršený průběh onemocnění covid-19.

"Několik dní poté, co byl olomoucký arcibiskup a předseda České biskupské konference Jan Graubner ve středu 25. listopadu 2020 pozitivně testován na nemoc covid-19, si jeho zdravotní stav vyžádal hospitalizaci ve Fakultní nemocnici Olomouc," uvedlo v pondělí 30. listopadu Arcibiskupství olomoucké na svých webových stránkách. Janu Graubnerovi je dvaasedmdesát let.

Pozitivní výsledek koronavirového testu se ve stejné době potvrdil také u pomocného biskupa a generálního vikáře Josefa Nuzíka. U něho má onemocnění mírnější průběh a tak nadále zůstává v domácí karanténě.

"Prosíme věřící, aby na jejich zdraví pamatovali v modlitbách. Oba dva také všem, kdo se za ně modlí a o jejich zdravotní stav projevují zájem, vyjadřují upřímný dík a zůstávají ve spojení v modlitbě," vzkazuje veřejnosti mluvčí arcibiskupství Jiří Gračka.

Foto: ado.cz/ Miroslav Novotný

Autor: 
(red)

Komentáře

brand lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg sale</a> order lipitor 20mg pill