Konkurence taxi? Aplikace Bolt začíná v Olomouci nabízet i odvoz lidí auty

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 8.12.2020

Nejdřív koloběžky, teď i auta. Přepravní aplikace Bolt od dnešního dne začíná služby odvozu auty nabízet také v Olomouci. Při té příležitosti všem novým cestujícím nabízí slevu 50 procent. Partnerské řidiče chce stejně jako v ostatních městech, ve kterých už v České republice působí, oslovit vyššími výdělky.

“V Olomouci jsme jako v prvním městě v České republice v průběhu léta představili sdílené elektrické koloběžky. Máme radost z toho, že zde nyní můžeme spustit další z našich služeb. Jak ze strany cestujících, tak partnerských řidičů jsme byli svědky silné poptávky po naší aplikaci. Cestující na ní oceňují zejména její spolehlivost a příjemné ceny, zatímco partnerští řidiči k nám nejen v současné době přicházejí kvůli vyšším výdělkům,” říká Jakub Dvořák, manažer Boltu pro Českou republiku. Stejně jako v dalších českých a moravských městech Bolt v Olomouci spolupracuje s plně licencovanými řidiči.

Uživatelé si mohou do svých chytrých telefonů aplikaci Bolt nainstalovat z Google Play nebo App Store. Po jejím nainstalování a otevření si mohou objednat jízdu s partnerským řidičem Boltu, který cestujícího vyzvedne na předem zvoleném místě. Po skončení jízdy je suma automaticky stržena z platební karty, která byla při registraci uložena v aplikaci. Za jízdu lze zaplatit také v hotovosti. Po skončení jízdy může cestující ohodnotit úroveň služby poskytnuté řidičem a to udělením až pěti hvězdiček. Dlouhodobě mohou své služby v aplikaci nabízet pouze řidiči s nejvyšším hodnocením.

Bolt má více než 30 milionů uživatelů ve více než pětatřiceti zemích v Evropě a Africe. V současné chvíli nabízí jak přepravu auty, tak řešení z oblasti mikromobility (elektrické koloběžky a kola) a rovněž dovoz jídla nebo doručování balíčků. V České republice působí kromě Olomouce také v Praze, Plzni, Brně, Kladně a Ostravě.  

Autor: 
(red)

Komentáře

oral atorvastatin 10mg <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg for sale</a> buy atorvastatin 40mg pills