Lidl otevírá staronovou prodejnu, vypadá úplně jinak. První den bude charitativní

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 9.12.2020

V pondělí 14. prosince otevírá společnost Lidl ve Velkomoravské ulici v Olomouci novou prodejnu. Ta zaujme moderním architektonickým pojetím, nově uspořádaným vstupním zádveřím i vzdušnějším vnitřním prostorem s dostatkem denního světla. Nová dvoupodlažní prodejna byla postavena na místě původní a zákazníkům umožní nákupy na prodejní ploše o velikosti zhruba 1180 m2.

Prodejna stojí na stejném místě, kde do jara fungovala její starší předchůdkyně. Nový Lidl ale přinese zákazníkům řadu novinek. Lidem by se mohly zamlouvat široké uličky či nové pokladny s velkým odkládacím prostorem. Součástí prodejny je také pekárna. „První den otevření nové prodejny v Olomouci je navíc spojen s podporou Mateřské školy Štístko. V pondělí ji mohou podpořit všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 korun. Společnost Lidl školce daruje z každého nákupu nad 300 korun uskutečněného v tento den částku 50 korun. Za vybrané peníze školka nakoupí venkovní herní prvky pro děti,“ uvádí mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Zákazníci mohou v rámci nové prodejny využít také WIFI připojení zdarma či si zpříjemnit nákup lahodnou kávou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl. V neposlední řadě je myšleno také na zaměstnance, kterým stavební koncept přináší kromě optimalizovaného uspořádání skladových ploch i velkorysé zázemí.

Modernizací prošlo také parkoviště, které nabídne rozšířená parkovací stání o šířce 2,70 m pro více než 120 aut včetně vyhrazených parkovacích stání pro rodiny s dětmi. Parkoviště je nově vybaveno závorovým systémem. 

Autor: 
PR

Komentáře

buy lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 80mg generic</a> lipitor over the counter