Čekání na Ježíška v Zoo Olomouc, mezi zvířaty a pohádkovými bytostmi

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 12.12.2020

Zoo Olomouc se jako tradičně připravuje na vánoční svátky. Letos je její program pro návštěvníky sice dotčen nejrůznějšími opatřeními, ale výzdobu si ujít zahrada nenechala. Návštěvníci ji mohou vidět již od tohoto víkendu.

„Vánoční stromeček, svátečně vyzdobená zoo, světelné siluety zvířat a jako i vloni 7 pohádek - Popelka, Sněhurka, Anděl Páně, 12 měsíčků, S čerty nejsou žerty, nemůže chybět Mrazík. Z Restaurace Pod Věží se už opět line vůně punčů a všelijakých dobrot, které vám procházku zahradou, věříme, zpříjemní,“ upřesňuje Lucie Skřipská z marketingového oddělení. A co si na svátky kromě zvířat zahrada připravila?

Pokud budete na Štědrý den posláni pro kapra, nebo na procházku, seberte vše své a zavítejte do olomoucké zoo. Tam totiž dostanete dárek v předstihu. Dětským vstupným obdarujeme každého dospělého. A děti? Ty zjistí, jak zahradě sluší pohádkově vánoční kabát.

Foto: Zoo Olomouc

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg for sale</a> buy atorvastatin 40mg generic