Soutěž s pivovarem Holba o 2x multipack a zimní čepici

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 13.12.2020

Pivovar Holba nadělil milovníkům pěnivého moku s předstihem vánoční dárek – novinku v podobě za studena chmeleného piva Holba Sváteční horský ležák, které se svou výraznou hořkostí přináší divokost i romantiku jesenické přírody nejen na sváteční tabuli.

Pro neobyčejné příležitosti přichystal hanušovický mistr sládek neobyčejný 12,5% ležák vyrobený tradičními postupy, který v sobě přece skrývá punc odlišnosti – ryzosti hor. Holba Sváteční horský ležák byl navíc korunován studeným chmelením. „Studené chmelení  využíváme pro zvýraznění chmelové vůně. Vzhledem k tomu, že Holba Sváteční horský ležák má výrazně vysokou intenzitu hořkosti s drsnějším charakterem a dlouhým dozníváním, je studené chmelení prvkem, který doplní chmelové aroma a zjemní celkový dojem,“ osvětluje tuto neobvyklou metodu Luděk Reichl, mistr sládek Pivovaru Holba.

Vydatně chmelený ležák s jiskrou

Sváteční horský ležák s 5,1 % alkoholu se vyznačuje oku lahodící jantarovou barvou, sněhově bílou hustou pěnou připomíná zasněžené hřebeny hor a drsný charakter horské přírody se ozývá v jeho výrazné hořkosti (40 EBU), kterou však zjemňuje lehký ovocný nádech. Čistotu a jiskrnost mu dodává horská voda z období třetihor z vlastního hloubkového vrtu, vyhlášený slad z moravských ječmenů přidá plnost i barvu a proslulý tršický chmel korunuje dílo typickou výraznou hořkostí. 

Distribuce tohoto pivního speciálu byla zahájena již v listopadu, a to ve formě multipacku. Edice multipacků bude v prodeji do vyprodání zásob, které čítají pouze na 24 000 balení. V restauračních zařízeních a v distribuční síti se pivo objeví také v patnáctilitrových sudech a pivní fanoušci se navíc mohou těšit na lahve s patentním uzávěrem o objemu 0,75 litru, které budou k dostání výhradně ve značkové prodejně Pivovaru Holba a na několika málo vybraných místech. 

Soutěžte s Holbou a vychutnejte si svátky v horském stylu!

Stačí jen správně odpovědět na otázku:

Kolik lahví obsahuje multipack Holby Svátečního horského ležáku?

A) 6     B) 8     C) 10 

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 608 178 485. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

Na vítěze čekají 2 multipacky piva Holba Sváteční horský ležák a zimní čepice s logem Holba. Nápovědu naleznete na www.holba.cz.

Fotogalerie: 
Autor: 
Rejdakce

Komentáře

buy atorvastatin 10mg sale <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg tablet</a> atorvastatin 40mg sale