Bez vás by to nešlo, vzkázali hostům šéfkuchaři při protestním happeningu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 17.12.2020

Michelinský šéfkuchař Roman Paulus, šéfkuchař podniku Entrée a porotce pořadu MasterChef Česko Přemek Forejt, a dvacítka dalších osobností ze světa gastronomie. Tuhle partu mohli dnes vidět Olomoučané na Horním náměstí před sloupem Nejsvětější Trojice. Vypadalo to skoro jako demonstrace však také přijela policejní hlídka. Prý na udání... Šlo ale o fotografování a natáčení krátkého videovzkazu lidem. 

Dnešní iniciativa je reakcí na mimořádně obtížnou situaci v celé branži gastronomie. "Organizátoři tak chtějí reagovat na současnou situaci, která kvůli stále se měnícím podmínkám a často nekoncepčním vládním rozhodnutím neumožňuje lidem z gastronomie normálně podnikat," vysvětlili organizátoři. Akce se ale nenesla v negativním duchu, naopak měla spíše pozitivní poselství. "Chceme všichni společně poděkovat lidem, kteří nás během roku podrželi a nenechali nás v tom. Díky, bez vás by to nešlo," řekl respektovaný šéfkuchař Přemek Forejt a dodal, že by všem přál, aby byla situace v zemi co nejdříve normální, vše fungovalo tak, jak má a "hospody mohly být opět plné lidí". "Nebalíme to, nedáme se!" dodal na závěr Přemek Forejt 

Jeho vzkaz potvrdil i hvězdný šéfkuchař Roman Paulus. "Všichni víme, jaký to byl rok, restaurace byly většinu času zavřené nebo měly nějak omezený provoz, bylo to prostě komplikované. Přesto jsme optimisté a věříme, že ten příští rok bude lepší," řekl Roman Paulus. "Chceme poděkovat všem našim hostům, že nám zachovali přízeň."   

Na místě vznikly společné fotografie a videospoty, které chtějí organizátoři spolu s mottem Otevřeno 2021 distribuovat přes sociální sítě i billboardy.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin 80mg for sale <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg us</a> buy lipitor for sale