Ohňostroj nebude na silvestra ani na Nový rok. A s petardami letos hodně opatrně!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 23.12.2020

Tradiční novoroční ohňostroj 1. ledna 2021 nebe nad Olomoucí nerozsvítí. Konat se nebude kvůli aktuální epidemiologické situaci.

„Vývoj pandemie není příznivý, proto musíme tentokrát bohužel od tradičních oslav spojených s vítáním Nového roku upustit. Hlavním důvodem je samozřejmě snaha zabránit shromažďování většího počtu lidí,“ vysvětlila náměstkyně primátora pro kulturu Markéta Záleská. „S ohledem na situaci nepočítáme ani s žádnou náhradní variantou,“ dodala.

Novoroční ohňostroj, který nahradil ten původní o silvestrovské půlnoci, měl premiéru v roce 2014. Tradičně se odehrával na Horním náměstí a lákal stovky lidí.

Vzhledem k tomu, jak přísná opatření nyní avizuje vláda, to vypadá,že i soukromé odpalování rachejtlí a silvestrovských ohňostrojů mimo vlastní zahrady bude nelegální. Zákaz nočního vycházení se vztahuje i na poslední noc v roce. Službu strážníků a policistům na letošního silvestra tedy rozhodně nezávidíme. 

Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin 10mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">order lipitor</a> lipitor ca