Babiš má třináctku. Politické strany už znají svá volební čísla

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 26.8.2014

Lidovci jednička, babišovci třináctka... Strany a hnutí už znají svá čísla, s nimiž se budou ucházet o hlasy voličů v komunálních volbách. Na olomoucké radnici se totiž dnes ráno uskutečnilo veřejné losování čísel volebních stran. Pracovníci odboru interního auditu a kontroly losovali čísla pro subjekty, účastnící se voleb do zastupitelstva města Olomouce, senátních voleb v obvodu 66 a konečně i voleb do obecních zastupitelstev čtyřiceti obcí ve správním obvodu statutárního města Olomouce.

V minulosti losování před každými volbami prováděl rovněž odbor interního auditu a kontroly, novinkou letošního roku je skutečnost, že losování čísel probíhalo veřejně, před zástupci volebních stran i zájemci z řad veřejnosti. „Z ministerstva jsme dostali pokyn, aby byly u voleb seznamy kandidujících subjektů vytištěny na jeden list, proto se bude muset v případě Olomouce, kde kandiduje čtrnáct volebních stran, tisknout oboustranně,“ doplnil vedoucí odboru Jaroslav Hornung. Pokud jde o volby do Senátu, týkají se obvodu číslo 66, který zahrnuje západní část okresu Olomouc.

Seznam volebních stran s vylosovanými čísly pro volby do zastupitelstva města Olomouce

KDU-ČSL – 1

Strana svobodných občanů – 2

Republikánská strana Čech, Moravy a Slezska – 3

Patrioti pro Olomouc – 4

ČSSD – 5

ProOlomouc – 6

TOP 09 – 7

ODS – 8

Koruna Česká – 9

Strana práv občanů – 10

Občané pro Olomouc – 11

KSČM – 12

ANO 2011 – 13

Úsvit přímé demokracie – 14

Seznam volebních stran s vylosovanými čísly pro volby do Senátu Parlamentu ČR

ANO 2011 – 1

Domov – 2

KDU-ČSL – 3

Úsvit přímé demokracie – 4

ČSSD – 5

Republika – 6

ODS – 7

KSČM - 8

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

brand atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">oral atorvastatin 40mg</a> order atorvastatin 40mg generic