Pozor na podvodníky, kteří se vydávají za zaměstnance VZP!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 10.9.2014

Zazvoní u vás zaměstnanec VZP a chce nabízet zboží? Vyhoďte ho, zamkněte dveře a zapomeňte na něj. VZP v těchto dnech vydala varování před podvodníky, kteří se za zástupce této zdravotní pojišťovny jen vydávají.

„V posledních dnech se objevilo hned několik případů, kdy se neznámí lidé vydávali za pracovníky pojišťovny a snažili se vloudit klientům do bytu, případně jim po telefonu prodat předražené zboží. VZP zdůrazňuje, že její zaměstnanci neprovádějí žádné činnosti, při kterých by potřebovali a chtěli vstupovat do bytů či domů svých klientů, a stejně tak neprodávají žádné zboží, ani zdravotního, ani jiného charakteru,“ vzkazují zástupci pojišťovny.

Policie i pojišťovna evidují čerstvé případy, kdy se neznámý pachatel telefonicky ohlásí jako zástupce VZP s tím, že přijde na návštěvu ke klientovi spolu s lékařem, který dotyčnému provede základní vyšetření. Nic takového samozřejmě pojišťovna ve skutečnosti neprovádí. Pravděpodobně šlo jen o další sprostý trik zlodějů, jak se vloudit k někomu domů a poté jej okrást. Zcela zřejmá byla motivace u dalších dvou případů, které se odehrály tento týden. Dvěma lidem kdosi telefonem oznámil, že vyhráli zubní kartáček, pastu a další doplňky pro dentální hygienu. Jako klienti VZP prý mají možnost koupit tuto výhru za „zvýhodněnou“ cenu zhruba 1 000 korun. Ve všech uvedených případech šlo o podvodníky.

A podstatná informace na závěr? Není důvod pouštět domů kohokoliv, kdo by se vydával za pracovníka pojišťovny. VZP nevykonává žádné činnosti, při kterých by chodila za klienty do bytů.

Autor: 
(red)

Komentáře

cheap atorvastatin <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg</a> buy lipitor 80mg online