Dům přírody očaruje každého. Přijďte vyzkoušet!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 19.9.2014

Neuvěřitelnou proměnu krajiny v pohádkovou lokalitu, plnou magických míst, staveb a zátiší, uskutečnili v průběhu roku výtvarníci, zahradní architekti a další lidé v areálu Sluňákova. Dům přírody Litovelského Pomoraví, který zde vznikl, si můžete od zítřka prohlédnout i vy. Na stránkách Olomouckého REJe přineseme rozsáhlou reportáž s velkou fotogalerií. V tuto chvíli přijměte pozvánku na zítřejší premiéru díla, jaké u nás nemá od dob vzniku Lednicko-Valtického areálu či Šporkova panství Kuks obdobu. U jednotlivých doslova čarovných prvků, jakými jsou třeba Sluneční hora, Rajská zahrada či Lesní chrám, potkáte i jejich autory. "Chtěl bych, aby toto místo mělo i jakýsi sakrální charakter, byť nepatří žádné církvi. Byl bych rád, kdyby to tak vnímali i návštěvníci," sdělil při představování objektu Rajská zahrada rostlin a živočichů renomovaný výtvarník František Skála. Přijďte se podívat a posuďte sami, nakolik se tyto pocity setkávají s vašimi dojmy. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor 40mg oral <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 10mg for sale</a> buy atorvastatin 80mg generic