V sobotu přes třídu Svobody nepojedou tramvaje, vše přes Envelopu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 23.9.2014

V tuto sobotu se tramvají na náměstí Hrdinů nesvezete. Dopravní podnik totiž chce během soboty opravit trať na třídě Svobody, která je zde prý v havarijním stavu. 

"V sobotu 27. září bude na třídě Svobody v úseku mezi zastávkami Náměstí Hrdinů a Okresní soud probíhat oprava havarijního stavu trati. V tento den nepojede v daném úseku tramvajová doprava," říká mluvčí DPMO Martina Krčová. Tramvaje číslo 3 a 7 nepojedou vůbec, čtyřka s označením X4 pojede po náhradní trase přes Envelopu. Na jeden den se změní také její jízdní řád. Náhradní autobusová doprava nebude zavedena.

TRAMVAJOVÝ PROVOZ

Linka č. 1 pojede po své trase dle výlukového jízdního řádu.

Linka č. 2 pojede po své trase bez omezení.

Linka č. 3 nebude po dobu výluky provozována.

Linka č. 4 bude všemi spoji v úseku Okresní soud – Hlavní nádraží v obou směrech odkloněna přes Tržnici a tř. Kosmonautů (označena X4). Jelikož jízdní doba ze zastávky Okresní soud na Hlavní nádraží a zpět je přes Tržnici kratší než přes centrum, budou odjezdy linky č. X4 v úseku Nová Ulice – Okresní soud o 3 minuty opožděny a v úseku Okresní soud – Nová Ulice o 3 minuty uspíšeny oproti platným jízdním řádům linky č. 4.

Linka č. 5 pojede po své trase dle výlukového jízdního řádu v intervalu 20 minut.

Linka č. 7 nebude po dobu výluky provozována.

Výlukové jízdní řády všech linek budou zveřejněny na tramvajových zastávkách.

Ilustrační foto: Pavel Hypš

Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 10mg price <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 40mg generic</a> order atorvastatin 80mg generic