Škoda 100 tisíc. Na vině chyba řidiče?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 17.10.2014

Překvapivá podívaná se naskytla chodcům i motoristům dnes dopoledne v Rooseveltově ulici. Na konečné nové tramvajové trati vykolejila tramvaj číslo 3. Souprava prorazila zábrany a zastavila se až o betonový sokl sloupu s elektrickým vedením. Nikomu se při nehodě naštěstí nic nestalo, tramvaj už byla v tu dobu s výjimkou řidiče prázdná. "V okamžiku nehody v tramvaji nebyli žádní cestující, nehoda se obešla bez zranění," uvedla mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Martina Krčová.
Po nehodě musela být tramvaj několik hodin vyprošťována, a cestující tak přepravovala náhradní autobusová doprava. Odpoledne kolem půl třetí již linky č. 3 a 5 jezdily dle jízdních řádů bez omezení. "Příčina nehody je zatím v šetření, pravděpodobně se ale jednalo o chybu řidiče," doplnila Martina Krčová. Zpočátku se spekulovalo i o vlivu mokrých kolejí, s takovým problémem by si ale zkušený řidič i tramvajová souprava měli umět poradit. Odhadovaná škoda je přibližně 100 tisíc korun.
Foto: Miroslav Trnka

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy cheap atorvastatin <a href="https://lipiws.top/">order generic atorvastatin</a> lipitor 40mg tablet