Zastupitelstvo začalo slavnostním slibem a hned poté urážkami

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 10.11.2014

Dobro se spojilo se zlem, kočkopes, podvod... Taková slova adresovali opoziční zastupitelé kolegům z budoucí koalice jen několik minut poté, kdy společně stáli v pozoru při státní hymně a skládali slib zastupitelů.

V Olomouci v magistrátní budově v Hynaisově ulici právě teď probíhá ustavující schůze nového zastupitelstva. Do pozice primátora byl navržen dosavadní proděkan pedagogické fakulty Antonín Staněk. Navzdory předchozím verbálním útokům ze strany ANO 2011, KSČM a Občané pro Olomouc byl pak zvolen osmadvaceti hlasy. To znamená, že pro něj hlasovala i část opozice, konkrétně komunističtí zastupitelé. Následuje hlasování o náměstcích primátora a o složení městské rady.  

Autor: 
(mb)