Přátelé Milana Hořínka připravili vzpomínkový večer

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 20.11.2014

Na konci října ztratila Olomouc symbol listopadové revoluce, zástupce všech slušných lidí, disidenta a prvního polistopadového představitele radnice. S primátorem Milanem Hořínkem, který zemřel 25. října ve věku 77 let, se Olomoučané rozloučili v obřadní síni krematoria v pátek 31. října. Už tehdy zaznělo, že se uskuteční ještě smuteční vzpomínkový večer. 

Na život i odkaz této osobnosti s nezapomenutelnou přirozenou autoritou, jakou dnes občané u řady představitelů veřejného života postrádají, budou přátelé pana Hořínka vzpomínat také zítra, tedy v pátek 21. listopadu, při smutečním vzpomínkovém večeru.

Setkání, které uvede farář a signatář Charty 77 Pavel Hlavač, se bude ve sboru českobratrské církve evangelické v Blahoslavově ulici odehrávat od 17 hodin.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor order <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg ca</a> order lipitor 10mg generic