MHD se v Olomouci vrátila do normálu, výstraha zatím trvá

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() ve funkci _weather_parse_forecast() (řádek: 219 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/weather/weather_parser.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 4.12.2014

Teplo i práce zaměstnanců Dopravního podniku vrátilo do uloic všechny tramvajové linky. Situaci značně pomohlo úspěšně dořešit i počasí – díky teplotám nad bodem mrazu bylo snadnější dočištění trolejí.

Primátor Olomouce Antonín Staněk dnes ráno jednal s vedením DPMO o průběhu krizové situace. „Poděkoval jsem pracovníkům dopravního podniku za enormní nasazení při odstraňování následků kalamity. Jejich úsilí o řešení situace bylo opravdu maximální. Současně jsme ale hovořili i o určitých mezerách v komunikaci s veřejností především v průběhu pondělí,“ uvedl primátor Staněk. Během prvního dne kalamitní situace se totiž člověk z Dopravního podniku nedozvěděl vůbec nic a fakt, že tramvaje nejedou, zjistil obvykle až na místě. 

V současnosti se drží teploty spolehlivě nad nulou a proto z ulic, střech a stromů pomalu mizí led. Podle radnice ale stále trvá varování, aby byli lidé obezřetní při vstupu pod stromy v parcích či v lese a aby řidiči raději neparkovali vozidla pod stromy. Hasiči za poslední dny řešili v Olomouci mimo jiné i desítky případů pádů větví a ulomených částí stromů a pomáhali čistit vozovky. V plném nasazení byla veškerá zimní technika Technických služeb.

V Olomouci jsou momentálně 4 stupně nad nulou a podle meteorologů má být ještě tepleji, podobné to bude i zítra. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

buy lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor online</a> buy lipitor 40mg sale