Vyzkoušeli jsme za vás: lyžování kousek za Olomoucí bez problémů!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 7.1.2015

Stačí, aby se na pár dní ochladilo, a jde to. Nemusíte jezdit z Olomouce daleko do Alp, ba ani do Jeseníků, není dokonce třeba si brát ani dovolenou. Stačí hned po práci vyrazit třeba na Radíkov, do Hluboček nebo na Posluchov, a sněhu je všude dost. 

Na běžkách se dá perfektně jet mezi Svatým Kopečkem, Radíkovem, Posluchovem a Mariánským Údolím. Sněhu sice nejsou desítky centimetrů, ale pořád je ho víc dost na to, aby vám kameny neničily skluznici. Ovšem pozor, podle předpovědi počasí budou tyhle ideální podmínky trvat už jen dnes a zítra. I pro Hlubočky hlásí meteorologové na pátek až 6 stupňů nad nulou a na sobotu dokonce 11 stupňů, což dá sněhové pokrávce nepochybně hodně zabrat! 

Pokud jde o sjezdaře, ski areály v Hlubočkách a Hrubé Vodě jsou samozřejmě v plném provozu, na sjezdovkých leží až padesát centimetrů sněhu, a ani páteční oteplení na tom nejspíš nic nezmění. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin 80mg uk <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 80mg online cheap</a> order lipitor 40mg online cheap