Zítra naposledy punč vedle radnice

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 7.1.2015

Dnes večer a zítra máme poslední možnost dát si punč na Horním náměstí a přitom se kochat pohledem na vánoční strom. Olomoucké Vánoce už totiž nezadržitelně míří ke svému konci. Punč z města ale přeci jen ještě nezmizí. 

Už v průběhu čtvrtka budou zaměstnanci Technických služeb odzdobovat strom a deinstalovat také výzdobu na Horním náměstí a v okolních ulicích. Naposledy bude také otevřen poslední stánek s punčem vedle radnice. V pátek dopoledne pak bude strom pokácen a odvezen k "ekologické likvidaci". Vloni mělo město v úmyslu ponechat kmen stromu jako materiál pro vytvoření například stojanů na kola u koupaliště Náklo, ale narazilo u příslušných orgánů s tím, že musí předložit doklad o ekologické likvidaci. 

Ti, kdo si vánční punč oblíbili, ale nemusí smutnit. Tento specifický druh alkoholového potěšení bude i nadále k dispozici například v Lafayettově ulici, v pasáži Masné krámy, na Dolním náměstí a dokonce zřejmě i na Horním náměstí ve stánku u kavárny Opera.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)