Pecka pro absolventy: Univerzita Palackého otevře na náměstí značkovou prodejnu!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 3.4.2015

Je Univerzita Palackého v Olomouci vaší Alma Mater? Fandíte nejstarší moravské univerzitě? Jste pyšní na Olomouc a její tradiční vysoké učení? Pak vám tahle zpráva určitě udělá radost. Na Horním náměstí se už za dva týdny otevře propagační prodejna Univerzity Palackého.

Značkové zboží s logem univerzity, ale i informace o této škole, budou k dostání v domě U Černého psa, jen pár kroků od radnice. Prodejna a informační centrum s názvem UPoint bude otevřeno po téměř půl roce příprav, plánování, navrhování, zařizování a stavění, ve čtvrtek 16 dubna ve 12 hodin. "Na ploše téměř 200 metrů čtverečních najdete nejen vybranou literaturu z produkce UP a nakladatelství Academia, módní kolekci UniWearCity, zbrusu nové upomínkové a propagační předměty naší alma mater, ale také příjemné posezení s kávou, informace všeho druhu či plakáty a další tiskoviny," vzkazují z přípravného týmu. Příznivci univerzity si mohou pořídit například výbavu šatníku z originální módní kolekce UniWearCIty, za kterou stojí absolventka univerzity, návrhářka Alex Monhartová. 

Otevírací doba je zatím stanovena na pondělí až sobotu vždy od 12 do 20 hodin 

Ukázka z originální módní kolekce UniWearCIty, za kterou stojí naše absolventka Alex Monhartová a kterou pro vás budeme průběžně doplňovat. Vše k mání od 16. dubna v novém informačním centru a obchodě UPoint na Horním náměstí! 

Fotogalerie: