Další dopravní omezení. Náhradní autobus už nezastaví ani na zastávce Wolkerova

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 10.4.2015

Nestačí, že je Wolkerova ulice uzavřená pro běžnou dopravu a že náhradní autobus, který supluje tramvaje, tudy projíždí jen ve směru do města. Ode dneška už tudy autobusy neprojedou ani v jednom směru a zastávka Wolkerova tak nebude vůbec obsloužena. 

Linky číslo X a 52, které nahrazují po dobu stavebních prací ve Wolkerově ulici tramvajovou dopravu, nebudou obsluhovat zastávku Wolkerova. Aktuální technické důvody zde totiž znemožňují průjezd autobusů a tak cestující musí od pátku do neděle počítat s tím, že po zastávce Fakultní nemocnice najede autobus na náhradní trasu a zastaví až na zastávce Výstaviště Flora. Autobusy hned na Brněnské najíždí na obchvat a Wolkerovu objedou po ulici Štítného. Podle neoficiálních informací z Dopravního podniku je profil ulice v části staveniště tak úzký, že se sem projíždějící autobusy nevejdou a ničí si kola.

V pondělí 13. dubna už bude tato komunikace ve směru do centra města pro MHD znovu zprůjezdněna a zastávka Wolkerova ve stejném směru opět obsluhována. Omezenéí v této ulici potrvá až do 14. dubna, pak se vše vrátí konečně k radosti nejen místních obyvatel do normálního stavu. 

Foto: MMOl/ Blanka Martinovská

Autor: 
(mb)