Flora bude prodávat květiny z výstavy

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 28.4.2015

Flora skončila, květiny zůstávají. A vy máte šanci si je odnést domů na balkon či do zahrady. Ve středu 29. dubna v 9 hodin dopoledne bude u zadního vchodu pavilonu A Výstaviště Flora Olomouc (směrem do parku naproti pavilonu E) zahájen výprodej zelených exponátů - především letniček - ze skončené jarní etapy mezinárodní květinové a zahradnické výstavy a veletrhu Flora Olomouc 2015. Zájemci neváhejte, akce trvá pouze do vyprodání zásob!

Jarní etapa Flory sklidila velký úspěch. Nejen hřejivé dubnové slunce, vystřídané pouze v neděli krátkou osvěžující sprškou, přilákalo do areálu výstaviště ve Smetanových sadech podle prvních výpočtů přes 65 tisíc platících, což je o pět tisíc lidí více než vloni (60 586). A jednalo se v drtivé většině o návštěvníky spokojené. „Výstava se mi moc líbila, zejména část pavilonu A věnovaná Mexiku a pak také bonsaje ze zachráněných borovic v éčku,“ svěřila se po prohlídce největší květinové výstavy u nás Olomoučanka Dagmar Vozňáková.

Letní etapa Flory se uskuteční 20. až 23. srpna. 

Ilustrační foto: abecedazahrady.dama.cz

Autor: 
(mb)