Dva mrtví na hranicích. Vážná dopravní nehoda uzavřela hraniční přechod

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pondělí, 11.1.2021

Vážná dopravní nehoda se odehrála v neděli 10. ledna v osm hodin večer přímo na česko-polském hraničním přechodu u Zlatých Hor v Olomouckém kraji. Nehoda měla bohužel tragické následky. O to horší, že šlo o mladé lidi. 

Podle prvotních informací, které zveřejnila dnes policie, tam 19letý polský řidič osobního auta, který jel ve směru od Glucholaz, z prozatím přesně nezjištěných příčin nezvládl řízení a narazil do sloupu přístřešku bývalé celnice. "Nehoda si bohužel vyžádala dva lidské životy, třetího cestujícího přepravili polští záchranáři k ošetření do nemocnice," shrnula tragický výsledek nehody policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

První na místě zasahovaly polské záchranné složky, kterým vzápětí asistovaly české jednotky. Veškeré příčiny, okolnosti a souvislosti, za kterých k tragické  dopravní nehodě došlo, dokumentují jeseničtí kriminalisté. Z důvodu záchranných a likvidačních prací a také dokumentace této události byl hraniční přechod na nezbytně nutnou dobu uzavřen. K úplnému obnovení provozu došlo krátce po půlnoci. Při havárii vznikla škoda předběžně 70 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor cost <a href="https://lipiws.top/">cost lipitor</a> cheap atorvastatin 10mg

Dva mrtví na hranicích. Vážná dopravní nehoda uzavřela hraniční přechod | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.