Otmar Oliva: příběh disidenta, křesťana, autora mnoha soch a jedné kašny

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 27.1.2015

Sochař a významná osobnost křesťanské kultury posledních několika dekád Otmar Oliva je hostem pravidelného pořadu Pozvání na skleničku. Povídání začíná dnes v Muzeu umění v 18,30. Výtvarník byl zatčen v roce 1979 za šíření materiálů Charty 77, propuštěn v roce 1981, poté se oženil a usadil na Velehradě, kde vybudoval ateliér a kovoliteckou dílnu. Spoluzakládal samizdatové nakladatelství Refugium Velehrad, je autorem sochařského řešení výzdoby kaple Redemptoris Mater papeže Jana Pavla II. ve Vatikánu, výzdoby liturgického prostoru v bazilice na Velehradě, bronzového oltáře s mramorovou deskou pro kostel Panny Marie Sněžné v Olomouci, Pramene živé vody svatého Jana Sarkandra v Olomouci… Přijďte si poslechout unikátní životní příběh sochaře Otmara Olivy.

Autor: 
(mb)

Komentáře

buy cheap lipitor <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 80mg generic</a> lipitor 10mg uk

Otmar Oliva: příběh disidenta, křesťana, autora mnoha soch a jedné kašny | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.