Štěpánovští hasiči budou k zásahům jezdit v autě, které jim darovala Olomouc

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pátek, 22.1.2021

Starší, ale plně funkční hasičský dopravní automobil VW transportér dnes věnovalo město Olomouc sboru dobrovolných hasičů ve Štěpánově. Štěpánovští hasiči projevili už dříve o auto z Olomouce zájem. Vůz doposud sloužil dobrovolným hasičům ze sboru Olomouc - Topolany.

„V minulém roce jsme jednotkám dobrovolných hasičů z Topolan a Chomoutova pořídili nové dopravní automobily značky Ford Transit. Jednotka Topolany doposud používala VW transportér z roku 1998. Když se nám ozvali hasiči ze Štěpánova, že by měli o automobil zájem, byli jsme rádi, že auto ještě najde svoje uplatnění,“ prozradil náměstek primátora Martin Major. „Jedná se sice o starší, ale stále plně funkční vozidlo, které je určeno pro přepravu šestičlenné posádky,“ doplnil náměstek Major.

Město Štěpánov může díky tomuto daru lépe zajišťovat plošné pokrytí a požární poplachový plán Olomouckého kraje. Město Olomouc mimo jiné ušetří prostředky za ekologickou likvidaci a automobil ještě najde své využití. Darování vozidla štěpánovským dobrovolným hasičům už schválila i městská rada.

Foto: olomouc.eu

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 40mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin usa</a> brand atorvastatin 10mg