Auto versus vlak: při srážce na přejezdu byli zranění čtyři lidé, pro jednoho letěl vrtulník

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Čtvrtek, 25.2.2021

K vážné železniční dopravní nehodě došlo dnes v Kostelci na Hané. Při nehodě se střetl v obci na přejezdu vlak a osobní automobil. 

"Ze zdemolovaného vozidla jsme zachraňovali řidiče a spolujezdce, kteří zůstali po srážce zaklíněni uvnitř. Hydraulickými nůžkami jsme odstřihli dveře na obou stranách automobilu a na páteřní desce jsme je s vážnými zraněními vyprostili ven. Jednoho jsme předali letecké záchranné službě, druhého pak ZZS. Celkem si záchranáři převzali do péče čtyři zraněné osoby," popsala Lucie Balážová, mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje.

Ve vlaku cestovalo 20 osob, nikomu z cestujících se naštěstí nic nestalo. Pasažéři museli vlak opustit a dopravce jim zajistil náhradní přepravu. Místo zásahu si převzali hasiči Správy železnic a Policie ČR k vyšetření okolností a příčin železniční dopravní nehody. 

V Kostelci to byl dnes druhý velký zásah profesionálních hasičů. Dopoledne hasiči vytahovali osmnáctitunový plně naložený krmný vůz, pod kterým se utrhla krajnice vozovky a hrozilo, že se zcela převrátí. 

Foto: HZS Olomouckého kraje  

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy generic atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin tablets</a> order generic lipitor 40mg

order atorvastatin 40mg pill <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin sale</a> order lipitor sale

Hiya! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My website goes over a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to go back the prefer?.I'm trying to in finding things to enhance my web site!I guess its ok to use a few of your ideas!!

Right away I am going to do my breakfast, after having my breakfast coming again to read additional news.

You've made some really good points there. I checked on the internet for more info about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

This paragraph presents clear idea for the new viewers of blogging, that truly how to do blogging and site-building.

A person essentially lend a hand to make critically articles I would state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this particular post extraordinary. Wonderful task!

I used to be suggested this blog by means of my cousin. I am no longer certain whether this submit is written through him as nobody else recognise such precise approximately my problem. You are wonderful! Thanks!

This excellent website definitely has all of the information I wanted about this subject and didn't know who to ask.

Stránky

Auto versus vlak: při srážce na přejezdu byli zranění čtyři lidé, pro jednoho letěl vrtulník | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.