Rozmlácený stojan se zbožím a pachatel na útěku. Prý nefungovala karta

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 16.2.2021

Takovou spoušť by člověk od zákazníka nečekal. Pokladna v jednom olomouckém supermarketu v pondělí 15. února dopoledne vypadala, jako by jí proběhlo stádo divokých turů.

Na operační středisko Městské policie Olomouc se telefonicky obrátila pracovnice jednoho ze supermarketů v lokalitě Tabulový vrch se žádostí o pomoc. V prodejně se odehrál fyzický konflikt mezi neznámým mužem a pracovníkem ostrahy.

Po příjezdu na místo hlídka strážníků kontaktovala napadeného pracovníka ostrahy. Ten strážníkům řekl, že měl v prodejně slovní rozepři s jedním zákazníkem. Dotyčný zákazník si prý stěžoval, že mu bankomat u jejich prodejny odmítl vrátit jeho platební kartu, kdy karta zajela do čtečky bankomatu a už nevyjela. Ostraha muže poučila, aby se obrátil na příslušnou banku, protože supermarket nemá s bankomatem kromě obvodové zdi budovy vůbec nic společného. Jenže tahle odpověď zákazníka neuspokojila.

Na uvedená slova muž reagoval tak, že pěstí udeřil pracovníka ostrahy do tváře. Muž, který má na starosti bezpečnost v supermarketu, se samozřejmě bránil pokračujícímu útoku a při vzniklé potyčce byl převrácen regál, plný zboží. Tak vznikla ona spoušť, patrná i z fotografie.

Po rvačce útočník utekl z prodejny. Napadený muž strážníkům řekl, že ví, o koho se jedná, jelikož zde byl dotyčný již několikrát řešen pro krádež. Na základě zjištěných informací, včetně totožnosti pachatele, bude celá věc oznámena správnímu orgánu k dalšímu řešení.

Foto: MP Olomouc

Autor: 
(rej)

Komentáře

Hi great website! Does running a blog like this require a large amount of work? I have virtually no expertise in computer programming but I had been hoping to start my own blog soon. Anyhow, should you have any ideas or tips for new blog owners please share. I know this is off subject but I just had to ask. Thank you!

This website was... how do I say it? Relevant!! Finally I've found something that helped me. Many thanks!

Hello all, here every one is sharing these experience, therefore it's pleasant to read this website, and I used to pay a visit this website daily.

I'm truly enjoying the design and layout of your website. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Fantastic work!

WOW just what I was looking for. Came here by searching for %keyword%

I read this piece of writing fully about the resemblance of latest and previous technologies, it's amazing article.

If some one wants expert view about blogging and site-building afterward i advise him/her to go to see this blog, Keep up the pleasant job.

Excellent post however I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Cheers!

What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I've found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & assist other users like its helped me. Great job.

My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on a number of websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

Stránky