Rozmlácený stojan se zbožím a pachatel na útěku. Prý nefungovala karta

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 16.2.2021

Takovou spoušť by člověk od zákazníka nečekal. Pokladna v jednom olomouckém supermarketu v pondělí 15. února dopoledne vypadala, jako by jí proběhlo stádo divokých turů.

Na operační středisko Městské policie Olomouc se telefonicky obrátila pracovnice jednoho ze supermarketů v lokalitě Tabulový vrch se žádostí o pomoc. V prodejně se odehrál fyzický konflikt mezi neznámým mužem a pracovníkem ostrahy.

Po příjezdu na místo hlídka strážníků kontaktovala napadeného pracovníka ostrahy. Ten strážníkům řekl, že měl v prodejně slovní rozepři s jedním zákazníkem. Dotyčný zákazník si prý stěžoval, že mu bankomat u jejich prodejny odmítl vrátit jeho platební kartu, kdy karta zajela do čtečky bankomatu a už nevyjela. Ostraha muže poučila, aby se obrátil na příslušnou banku, protože supermarket nemá s bankomatem kromě obvodové zdi budovy vůbec nic společného. Jenže tahle odpověď zákazníka neuspokojila.

Na uvedená slova muž reagoval tak, že pěstí udeřil pracovníka ostrahy do tváře. Muž, který má na starosti bezpečnost v supermarketu, se samozřejmě bránil pokračujícímu útoku a při vzniklé potyčce byl převrácen regál, plný zboží. Tak vznikla ona spoušť, patrná i z fotografie.

Po rvačce útočník utekl z prodejny. Napadený muž strážníkům řekl, že ví, o koho se jedná, jelikož zde byl dotyčný již několikrát řešen pro krádež. Na základě zjištěných informací, včetně totožnosti pachatele, bude celá věc oznámena správnímu orgánu k dalšímu řešení.

Foto: MP Olomouc

Autor: 
(rej)

Komentáře

This is the right webpage for anybody who hopes to understand this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I personally will need to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a subject which has been discussed for ages. Great stuff, just excellent!

Attractive element of content. I simply stumbled upon your site and in accession capital to say that I get in fact loved account your weblog posts. Any way I'll be subscribing in your feeds or even I fulfillment you get admission to persistently fast.

I used to be recommended this blog via my cousin. I am not sure whether this submit is written via him as no one else know such designated about my trouble. You're wonderful! Thanks!

I am really loving the theme/design of your blog. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A number of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any solutions to help fix this issue?

Does your site have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd like to shoot you an e-mail. I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

Link exchange is nothing else except it is only placing the other person's web site link on your page at suitable place and other person will also do same in favor of you.

Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

I was curious if you ever considered changing the layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

If some one desires expert view about running a blog then i propose him/her to go to see this web site, Keep up the nice work.

Hi my loved one! I wish to say that this article is amazing, nice written and come with almost all vital infos. I would like to look more posts like this .

Stránky

Rozmlácený stojan se zbožím a pachatel na útěku. Prý nefungovala karta | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.