Auto versus vlak: při srážce na přejezdu byli zranění čtyři lidé, pro jednoho letěl vrtulník

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Čtvrtek, 25.2.2021

K vážné železniční dopravní nehodě došlo dnes v Kostelci na Hané. Při nehodě se střetl v obci na přejezdu vlak a osobní automobil. 

"Ze zdemolovaného vozidla jsme zachraňovali řidiče a spolujezdce, kteří zůstali po srážce zaklíněni uvnitř. Hydraulickými nůžkami jsme odstřihli dveře na obou stranách automobilu a na páteřní desce jsme je s vážnými zraněními vyprostili ven. Jednoho jsme předali letecké záchranné službě, druhého pak ZZS. Celkem si záchranáři převzali do péče čtyři zraněné osoby," popsala Lucie Balážová, mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje.

Ve vlaku cestovalo 20 osob, nikomu z cestujících se naštěstí nic nestalo. Pasažéři museli vlak opustit a dopravce jim zajistil náhradní přepravu. Místo zásahu si převzali hasiči Správy železnic a Policie ČR k vyšetření okolností a příčin železniční dopravní nehody. 

V Kostelci to byl dnes druhý velký zásah profesionálních hasičů. Dopoledne hasiči vytahovali osmnáctitunový plně naložený krmný vůz, pod kterým se utrhla krajnice vozovky a hrozilo, že se zcela převrátí. 

Foto: HZS Olomouckého kraje  

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

I absolutely love your site.. Very nice colors & theme. Did you develop this web site yourself? Please reply back as I'm looking to create my own personal website and want to learn where you got this from or exactly what the theme is named. Kudos!

Hello! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my apple iphone. I'm trying to find a template or plugin that might be able to resolve this issue. If you have any recommendations, please share. Cheers!

It's very straightforward to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this paragraph at this website.

You ought to be a part of a contest for one of the best websites on the internet. I will highly recommend this website!

Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is great, let alone the content!

Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is great blog. An excellent read. I will certainly be back.

Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon everyday. It will always be helpful to read articles from other writers and use a little something from other web sites.

I think the admin of this web page is in fact working hard in support of his web site, because here every material is quality based information.

Thank you for any other wonderful article. Where else could anybody get that type of information in such an ideal manner of writing? I have a presentation next week, and I'm at the look for such information.

I every time used to read piece of writing in news papers but now as I am a user of internet so from now I am using net for articles or reviews, thanks to web.

Stránky

Auto versus vlak: při srážce na přejezdu byli zranění čtyři lidé, pro jednoho letěl vrtulník | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.