Rozmlácený stojan se zbožím a pachatel na útěku. Prý nefungovala karta

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 16.2.2021

Takovou spoušť by člověk od zákazníka nečekal. Pokladna v jednom olomouckém supermarketu v pondělí 15. února dopoledne vypadala, jako by jí proběhlo stádo divokých turů.

Na operační středisko Městské policie Olomouc se telefonicky obrátila pracovnice jednoho ze supermarketů v lokalitě Tabulový vrch se žádostí o pomoc. V prodejně se odehrál fyzický konflikt mezi neznámým mužem a pracovníkem ostrahy.

Po příjezdu na místo hlídka strážníků kontaktovala napadeného pracovníka ostrahy. Ten strážníkům řekl, že měl v prodejně slovní rozepři s jedním zákazníkem. Dotyčný zákazník si prý stěžoval, že mu bankomat u jejich prodejny odmítl vrátit jeho platební kartu, kdy karta zajela do čtečky bankomatu a už nevyjela. Ostraha muže poučila, aby se obrátil na příslušnou banku, protože supermarket nemá s bankomatem kromě obvodové zdi budovy vůbec nic společného. Jenže tahle odpověď zákazníka neuspokojila.

Na uvedená slova muž reagoval tak, že pěstí udeřil pracovníka ostrahy do tváře. Muž, který má na starosti bezpečnost v supermarketu, se samozřejmě bránil pokračujícímu útoku a při vzniklé potyčce byl převrácen regál, plný zboží. Tak vznikla ona spoušť, patrná i z fotografie.

Po rvačce útočník utekl z prodejny. Napadený muž strážníkům řekl, že ví, o koho se jedná, jelikož zde byl dotyčný již několikrát řešen pro krádež. Na základě zjištěných informací, včetně totožnosti pachatele, bude celá věc oznámena správnímu orgánu k dalšímu řešení.

Foto: MP Olomouc

Autor: 
(rej)

Komentáře

I have been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Studying this information So i'm glad to show that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most definitely will make sure to don?t forget this site and give it a glance on a constant basis.

What's up to every single one, it's in fact a pleasant for me to pay a visit this site, it includes precious Information.

Howdy! I could have sworn I've been to this blog before but after checking through some of the post I realized it's new to me. Anyhow, I'm definitely delighted I found it and I'll be bookmarking and checking back often!

I think the admin of this site is actually working hard for his web site, since here every stuff is quality based material.

It's an remarkable paragraph in favor of all the internet visitors; they will get benefit from it I am sure.

Everyone loves it when individuals get together and share opinions. Great blog, keep it up!

It's amazing to visit this web site and reading the views of all friends concerning this article, while I am also keen of getting know-how.

Hi there, all is going sound here and ofcourse every one is sharing facts, that's really fine, keep up writing.

Wow, amazing weblog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The full look of your web site is wonderful, let alone the content!

Superb website you have here but I was wanting to know if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about here? I'd really like to be a part of group where I can get feed-back from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

Stránky

Rozmlácený stojan se zbožím a pachatel na útěku. Prý nefungovala karta | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.