Tři kohouti v reprezentaci. Mladíci z olomoucké Mory zaujali trenéra Mlejnka

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 10.2.2021

V Karlových Varech olomoucká Mora v úterý vyhrála po prodloužení 4:3. V útoku jí přitom tentokrát chyběla trojice talentovaných mladíků, Tobiáš Handl, Daniel Ministr a Matěj Tomajko. Tyto hokejisty si totiž vyhlédnul trenér reprezentační dvacítky Karel Mlejnek a povolal je na soustředění.

Trenéři reprezentační dvacítky si všimli výkonů olomouckých útočníků Tobiáše Handla, Daniela Ministra a Matěje Tomajka a nominovali je na přípravný kemp, který proběhne od 9. do 13. února ve Vyškově.

Tobiáš Handl, který už patří ke stálicím olomouckého áčka, je ostříleným reprezentantem. Urostlý útočník oblékl dres národního týmu do 16, 17 i 18 let. Ani pro Daniela Ministra není národní tým ničím neznámým. Osmnáctiletý forvard nastoupil za českou šestnáctku i sedmnáctku. „Do repre se rozhodně těším. Je to pro mě čest. A to, že jsou tam spoluhráči z klubu, je určitě fajn,“ řekl Daniel Ministr. Pro toho je letošní sezóna výjimečná i na klubové úrovni, poprvé totiž nastoupil za A tým. „Tenhle ročník je špatný v tom, že nemůžeme hrát. Rád bych hrál, jako všichni ostatní, ale bohužel s tím nemůžeme nic dělat. Za start v extralize jsem rozhodně rád. Užil jsem si to a vzal si z toho nějaké zkušenosti i motivaci dál se zlepšovat. Na dvacítce určitě naberu další zkušenosti,“ byl přesvědčený.

Pro Matěje Tomajka ale bude reprezentační dvacítka premiérou v národním týmu. Šikovný útočník v letošní sezóně zažil debut mezi dospělými a v šesti utkáních extraligy si připsal i asistenci. Teď ho čeká další životní zážitek. „Byl jsem docela překvapený a jsem rád, protože je to obrovská motivace. Bude to moje první reprezentační zkušenost, něco nového, takže se těším,“ přiznal s úsměvem.

Juniory čekají tréninky a ve čtvrtek i jedno přípravné utkání. Ve Vyškově změří 11. února od 17:30 v přátelském utkání síly s reprezentační osmnáctkou.

Olomouc se může pyšnit velkým úspěchem, žádný z extraligových týmů totiž v reprezentační dvacítce nemá více zástupců.

Sestava reprezentačního juniorského týmu

Brankáři (3): Oldřich Cichoň (Sparta Praha), Pavel Čajan (Benátky nad Jizerou), Jakub Málek (Vsetín).

Obránci (9): Ondřej Baláž, Jiří Háva, Vladimír Kremláček (všichni Litoměřice), Jan Hampl, Filip Kovář (oba Benátky nad Jizerou), Dominik Vacík (Mladá Boleslav), Fabien Kočí (Havířov), Michal Hrádek (Pardubice), Tadeáš Talafa (Växjö, Švédsko).

Útočníci (13): Jakub Konečný, Lukáš Stehlík, Tomáš Urban (všichni Litoměřice), Tobiáš Handl, Daniel Ministr, Matěj Tomajko (všichni Olomouc), Pavel Novák (České Budějovice), Jakub Malý (Kometa Brno), Sebastián Malát (Plzeň), Vojtěch Jiruš (Benátky nad Jizerou), Michal Gut (Sokolov), Ivan Ivan (Havířov), Tomáš Chlubna (Jihlava).

Zdroj: hc-olomouc.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I'm going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

This website was... how do I say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me. Thanks a lot!

I'm very pleased to find this web site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you book-marked to look at new stuff in your web site.

Hey there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

It is appropriate time to make some plans for the future and it's time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

My developer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on numerous websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

Hello there, I found your site by the use of Google even as searching for a similar matter, your web site got here up, it looks great. I've bookmarked it in my google bookmarks. Hi there, simply become alert to your blog via Google, and located that it's truly informative. I'm going to be careful for brussels. I will be grateful in the event you proceed this in future. Lots of people can be benefited out of your writing. Cheers!

You really make it appear really easy together with your presentation but I to find this matter to be really something which I feel I'd never understand. It kind of feels too complex and extremely vast for me. I'm looking ahead in your next put up, I will try to get the cling of it!

I have read so many content about the blogger lovers however this article is genuinely a good piece of writing, keep it up.

It's not my first time to go to see this website, i am browsing this web site dailly and take good data from here every day.

Stránky

Tři kohouti v reprezentaci. Mladíci z olomoucké Mory zaujali trenéra Mlejnka | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.